Veelzijdige Travel Blankets van Lowland Outdoor

Travel Blankets van Lowland Outdoor

Veelzijdige Travel Blankets van Lowland Outdoor

Lowland Outdoor, een van de weinige Nederlandse slaapzakkenateliers, introduceert onder de naam ‘Travel Blankets’ een nieuw product waar je in en onder kunt slapen, maar ook als een cape kunt gebruiken.

Daardoor zijn deze Travel Blankets een stuk veelzijdiger dan normale dekenslaapzakken. Bovendien zijn, ze door de toepassing van hoogwaardig dons ook duurzaam, licht, warm en comfortabel.

Door middel van drie eenvoudige drukknopen geplaatst kun je ze veranderen van een dekenmodel in een warme cape. Die sla je lekker om je heen zodat je lekker warm blijft maar altijd je handen vrij hebt. Ideaal voor bij het kampvuur, of om lekker op de bank een boek te lezen, of tijdens een weekendje naar een festival of andere activiteit.

Het in Maarsbergen gevestigde Lowland Outdoor heeft een naam op te houden op het gebied van slaapzakken. Dat zien je ook aan de Travel Blankets, want die zijn gevuld met 300 gram 90/10 eendendons. De opvouwbare Travel Blankets wegen maar 595 gram maar bieden even goed het comfort dat je van een donzen dekenslaapzak zou verwachten. Je kunt ze ook gebruiken als aanvulling op je normale slaapzak zodat die ook bij lagere temperaturen nog voldoende warm is.

De Travel Blankets van Lowland Outdoor zijn medio juli leverbaar in de kleuren Navy Blue en Bordeaux Red en hebben een verkoopprijs van € 99,95. Ze worden in een handige stuff sack geleverd zodat ze in elke rugzak of tas passen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel