Genomineerden VeKaBo Camping van het Jaar 2010 bekend

kampeerzaken.nlDe genomineerden voor de verkiezing ‘VeKaBo Camping van het Jaar 2010’ zijn bekend. De campings zijn alle genomineerd  op basis van voordrachten van gasten.

 

Via de website van VeKaBo Nederland of het evaluatieformulier in de gids ‘Kamperen op het Platteland’ hebben gasten van VeKaBo campings in grote getale de door hen bezochte campings voor deze verkiezing voorgedragen.


 

Een onafhankelijke jury koos uit deze voordrachten – per regio van Nederland –  de genomineerde VeKaBocamping van de betreffende regio. De jury lette behalve op de stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping en haar eigenaars. De volgende zes campings werden door de jury genomineerd:

 

 

 

De nominatieronde is het eerste deel van de verkiezing. De genomineerde campings zullen de komende tijd – wanneer zij nog vol in bedrijf zijn – worden bezocht door een mysteriegast, die hen kritisch zal beoordelen op een groot aantal aspecten.

 

De uiteindelijke winnaar wordt op 22 oktober 2010 bekend gemaakt tijdens de Kampeer – en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, op de stand van VeKaBo. Vorig jaar was camping De Razende Bol in De Koog (Texel) gekozen tot VeKaBo Camping van het Jaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel