Ventura navigatie uitgebreid met Tyre Pilot

Ventura XLS6800 Pro met Tyre Pilot

Controle van temperatuur en spanning van banden tijdens de rit

Versluis Automotive introduceert een nieuw model in de Ventura serie navigatie apparaten voor caravans en campers. De Ventura is een zusje van de Truckmate, die al meerdere malen als beste werd getest als navigatie apparaat voor de vrachtwagen.

Voortbordurend op het succes van de Ventura komt er nu een model waarmee de rijveiligheid kan worden vergroot. De Ventura XLS6800 Pro heeft namelijk een optionele “Tyre Pilot”.

Bestuurders kunnen op 7 inch display van de Ventura namelijk ook optioneel een bandenspanning controlesysteem op de display tonen. Met behulp van de Tyre Pilot VCA1600, of VCA1800 (beide zijn optioneel) , wordt de actuele bandendruk en temperatuur weergegeven op de Ventura. Dit systeem is draadloos via Bluetooth te koppelen aan de Ventura. De chauffeur krijgt waarschuwingen te horen indien er drukval, temperatuurdalingen of -stijgingen zijn, ook tijdens het navigeren.

Net als alle andere Ventura modellen is er de mogelijkheid voor het aansluiten van een achteruitrijcamera en bevat de database gegevens van tienduizenden campings en camperplaatsen in Europa. De data van Camperstop, ACSI en Board Atlas zat ook al in de laatste modellen, in de nieuwe modellen is ook de gids van Alan Rogers toegevoegd. In totaal staan er 24.000 adressen in 31 landen, waarbij men kan zoeken op faciliteiten zoals het legen van het chemisch toilet, elektriciteit aansluiting, douches, zwembad, winkel enz.

Like dit artikel
Tweet dit artikel