Veel verbeteringen en nieuw instapmodel bij Caravelair

Caravelair Alba caravan

Nieuwe instapserie Alba bij Caravelair

Ook het Franse merk Caravelair mag zich verheugen in stijgende verkoopaantallen. Populaire modellen als de Antares en Antares Style worden dan ook steeds meer gezien op de Nederlandse wegen.

Uiteraard zit het merk niet stil op het gebied van productontwikkeling. Ook voor komend seizoen heeft Caravelair daarom weer heel wat nieuws te melden.

Nieuwe instapserie Alba

Het grote nieuws van Caravelair voor modeljaar 2019 is de nieuwe instapserie Alba, die Caravelair introduceert. De hierboven afgebeelde Alba-serie bestaat uit twee compacte, lichte caravans. De ene indeling is geschikt voor twee personen en heeft een vast bed aan de voorzijde en een dinette achter, de andere indeling heeft een stapelbed en is daardoor geschikt voor het hele gezin.

Hoewel de Alba serie een aantal zaken van de Antares heeft meegekregen heeft hij wel een geheel nieuwe achterbumper. De niet bepaald karige standaarduitrusting kan worden uitgebreid met het Travel pakket bestaande uit schokbrekers, groot serviceluik en een stabilisator.

Antares

De Antares serie krijgt een nieuwe look & feel in de vorm van een nieuw front, een nieuwe bumper en een nieuwe graphics. Ook krijgt de Antares komend seizoen een opbouw die gelijk is aan die van de Artica, waarbij zoveel mogelijk kunststof in plaats van hout wordt toegepast. Ook is er een nieuwe indeling: de Antares 395. Deze heeft voorin een vast bed met daarnaast de toiletruimte. Achterin is de keuken met daarnaast weer een treinzit. De familie-indelingen zijn een groot succes bij Caravelair. Komend seizoen komt er daarom een derde indeling met stapelbed bij.

Antares Style

Ook de succesvolle Antares Style krijgt de vernieuwingen van de normale Antares. Daarnaast krijgt deze serie een nieuw, afwijkend front met een nog luxere uitstraling. Komend modeljaar zal de Antares Style verkrijgbaar zijn in 5 indelingen die variëren van compact tot groot en van tweepersoonsbedden, een eiland bed tot aan enkele bedden. De Antares Style heeft, net als de Artica, polyester zijwanden en dus ook een complete polyester body. Ook de uitrusting mag er zijn, met onder meer flexibele spotjes onder de bovenkastjes boven de dinette, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank, een controlepaneel voor binnen- en buitentemperatuur en niveau watertank en een 5 liter warmwaterboiler.

Artica

Caravelair Artica caravanDe Artica-serie is vorig jaar geïntroduceerd. Evengoed vernieuwt en verbetert Caravelair dit model op diverse aspecten. Zo krijgt de Artica een nieuwe buitendecoratie en een opgefrist en aangepast interieur.

De Artica serie zal in modeljaar 2019 bestaan uit 4 indelingen: de 420 (dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en treinzit achter), de 450 (twee enkele bedden), 465 (rondzit achter, middenkeuken en tweepersoonsbed voorin naast de toiletruimte) en de 470 (rondzit achter en eilandbed aan de voorzijde). De Artica zal standaard worden voorzien van de bekende XLFreeze 150 liter ladekoelkast.

Like dit artikel
Tweet dit artikel