Verhuizing en Open dag Budget Caravan

kampeerzaken.nlBudget Caravan in Asten staat bekend om haar eigenzinnige strategie. Die blijkt echter wel haar vruchten af te werpen, gezien het feit dat het afgelopen jaar zowel de verkoop- als de verhuur met ruim 20% is gegroeid.

 

Omdat er dit jaar is ook nog de verkoop van Roller-Team campers en Ixus caravans bij is gekomen, groeide het bedrijf uit zijn jasje en werd het tijd voor een nieuw pand.


 

Dat werd gevonden in Nederweert, waar alle activiteiten van Budget Caravan straks alle ruimte krijgen in de nieuwe locatie aan de Pannenweg 132 te Nederweert, waar het bedrijf maar liefst twee maal zoveel vierkante meters tot haar beschikking heeft.

 

Alle ruim 50 nieuwe modellen voor 2012 staan er in de 1500 overdekte en verwarmde showroom van 1500 m². Bovendien is op de nieuwe locatie de werkplaats onder hetzelfde dak, zodat de klant voor alle garantie- service- onderhoud- en schadeherstel van caravans en campers op één en hetzelfde adres terecht kan.

 

Tot en met 6 december is Budget Caravan nog gesloten in verband met de verhuizing, op woensdag 7 december worden de deuren van de nieuwe locatie geopend. Verder is iedereen uitgenodigd om op zondag 11 december een kijkje te komen nemen bij en in de nieuwe locatie aan de Pannenweg 132 te Nederweert. Budget Caravan is die dag geopend tussen 11.00 en 16.00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel