Verkiezing Camping van het Jaar 2021

Verkiezing Camping van het Jaar 2021

Verkiezing Camping van het Jaar 2021

De ANWB reikt al sinds 1987 prijzen uit aan campings. Deze kunnen de felbegeerde prijs voor de Camping van het Jaar winnen, welke in meerdere categorieën wordt uitgereikt. Sinds 1990 worden die campings niet alleen in Nederland, maar in heel Europa gekozen.

Ook deze winter worden deze prijzen weer uitgereikt. Normaal gesproken gebeurt dat in januari, tijdens een feestelijk gala op de Vakantiebeurs.

De Vakantiebeurs is vanwege de coronapandemie echter uitgesteld tot april 2021. Maar het stemmen is alvast begonnen en kan tot 26 oktober. Dus, heb jij afgelopen zomer op een fantastische camping gestaan waarvan jij vindt dat die niet mag ontbreken bij de genomineerden, dan moet je absoluut stemmen.

Er zijn meerdere categorieën dus ook als het om een heel specifiek soort camping gaat, zoals een rustiek gelegen camping, of een echte kindercamping, of een camping met fantastische huuraccommodatie, dan kun je ook die camping voordragen.

Je kunt dat doen via de website van de ANWB. Doe dat wel uiterlijk 26 oktober. De mensen die stemmen, maken bovendien kans op één van de vijftig tegoedbonnen van € 50,-, te besteden op anwbcamping.nl.

Afbeelding: © ANWB

Like dit artikel
Tweet dit artikel