Vernieuwde collectie 60-jarig Isabella

Isabella voortenten collectie 2017

Nieuwe kleuren, tenten, meubels en luifels bij Isabella

HOEVELAKEN – Isabella heeft de nieuwe 2017 collectie in het teken gezet van nieuwe uitdagingen, technologieën en ontwikkelingen. In de verschillende collecties komen we elementen als lucht, warmte en bescherming tegen.

Verder wordt komen terug in de verschillende collecties. Naast onze nieuwe collectie viert Isabella Nederland ook het 60-jarige jubileum van Isabella Nederland met een speciale voortent.

60 jaar Isabella

Isaballe Moments voortent 2017Isabella streeft al sinds 1957 naar innovatie en productontwikkelingen. Naast de vele innovaties dit jaar kijkt Isabella ook terug in de tijd en heeft het bedrijf een speciale tent ontwikkeld. Afgelopen jaar introduceerde Isabella al de nieuwe Moments voortent, dit jaar wordt de Isabella collectie ter ere van dit jubileum uitgebreiden met een grotere Moments tent.

Meer kleur bij Isabella meubelen

Osabella regisseursstoel roodDe collectie campingmeubelen van Isabella wordt uitgebreid, de uitbreiding betreft vooral de hoeveelheid kleurvariaties. De  regisseursstoel komt nu bijvoorbeeld ook in een nieuwe opvallende rode kleur. Dankzij het vernieuwde aluminium frame weegt deze stoel nog slechts 2,5kg maar behoudt zijn robuuste uiterlijk volledig. De Thor zal in de 2017 collectie in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ook zal Isabella komend seizoen een speciaal opbergmeubel voor schoenen introduceren.

Nieuwe voortenten en zonneluifels voor T@B caravans

Isabella tab voortenten 2017Speciaal voor de nieuwste T@B L400 TD en T@B 320RS caravans zijn er door Isabella nieuwe voortenten en zonneluifels ontworpen. Deze passen perfect op de karakteristieke caravanmodellen van T@b waarbij, door de unieke vormgeving, het niet mogelijk is om een standaard voortent te gebruiken.

Isabella App

In de Isabella collectie neemt de Isabella App uiteraard een aparte plaats in. Je kunt met deze app onder meer gepersonaliseerde windschermen maken maar ook profiteren van het lidmaatschap van de Isabella Club. Zo kun je in de app bijvoorbeeld gemakkelijk alle ins- en outs van het kamperen vinden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel