Vernieuwde Trek & Travel slaapzakken van Therm-a-Rest

Trek & Travel slaapzakken van Therm-a-rest

Vernieuwde Trek & Travel slaapzakken van Therm-a-rest

Denk je aan innovatie op gebied van slaapzakken en slaapmatten, dan denk je aan Therm-a-rest. Het Amerikaanse outdoor bedrijf lanceerde onlangs hun vernieuwde en verbeterde “Trek & Travel” slaapzakken met de zogenaamde W.A.R.M-fit.

W.A.R.M staat voor “With Additional Room for Multiple positions”. Dit nieuwe ontwerp is toegepast op de al bestaande “Trek & Travel” slaapzakken en biedt uitkomst voor gebruikers die waarde hechten aan comfort, een gering pakvolume en een laag gewicht.

W.A.R.M

Het “With Additional Room for Multiple positions”, houdt in dat de slaapzakken ontworpen zijn met verschillende natuurlijke slaapposities in gedachte. Hierdoor kun je uiteenlopende houdingen aannemen, zonder dat dit ten koste gaat van de thermische isolatie of het comfort. Dit is te danken aan de pasvorm van de slaapzakken en de oversized tochtbuizen. De vernieuwde pasvorm maakt dat er net wat meer ruimte is in de slaapzak. Dit zorgt voor een minder benauwd gevoel en meer comfort. De verbeterde tochtbuizen verbeteren de thermische efficiënte en zorgen voor extra warmte.

Verschillende slaapzakken

De W.A.R.M-fit is vooralsnog alleen toegepast op de Questar en Saros slaapzakken. De Questar slaapzak heeft een donzen vulling en is verkrijgbaar in drie verschillende versies, elk met een andere comforttemperatuur. De Saros slaapzak heeft een synthetische vulling en is evenals de Questar in uiteenlopende versies leverbaar. Dankzij de vernieuwde fit zijn beide slaapzakken ruimer en comfortabeler geworden, zonder in te boeten op gebied van warmte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel