Verplaatsbaar wind- en zonnescherm van Helinox

Royal Box: Verplaatsbaar wind- en zonnescherm van HelinoxDe nieuwe Royal Box is eigenlijk bedoeld als alternatief op de oude rieten strandstoel maar is ook interessant voor kampeerders. Wie een losse afdekking tegen de zon en wind zoekt, komt meestal uit bij iets wat alleen de zon of de wind tegenhoudt.

Maar de Helinox Royal Box biedt allebei. Het verplaatsbare zonnescherm biedt niet alleen schaduw maar ook beschutting vanaf drie zijden.

Snel te monteren

Hierdoor is de Royal Box een welkome aanvulling op de camping voor mensen die geen grote, beschutte luifel voor hun tent, camper of caravan hebben. Het verplaatsbare zonnescherm biedt plaats aan twee compacte campingstoelen (zoals die van Helinox) en een tafel. Dankzij de slimme, unieke constructie van aluminium staven is de nieuwe Royal Box in een handomdraai te monteren en te demonteren. Wie minder beschutting nodig, kan de zijwanden oprollen.

Typisch Helinox

De constructie van de Royal Box is bijzonder maar ook weer typisch Helinox. De aluminium stoken zijn aan de binnenzijde verbonden met elastieken. Dit betekent dat de Royal Box in een paar eenvoudige stappen kan worden opgezet en neergezet. Dat geldt ook voor de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het dak is gemaakt van duurzaam ripstop nylon en biedt een uitstekende bescherming tegen de zon (beschermingsfactor 50+).

Ruim en compact in te vouwen

Als de Helinox Royal Box is opgezet meet hij 145 x 220 x 148 cm (l x b x h). In verpakte toestand meet hij slechts 70 x 15 x 29 cm (l x b x h) en past dan in nagenoeg iedere kofferbak. Dankzij de lichtgewicht constructie van aluminium staven van de gerenommeerde fabrikant DAC weegt de Royal Box amper 2400 gram. De Royal Box is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zand en heeft een adviesprijs van 200 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel