Verwarmde zitting voor de vouwstoelen

brunton hotseat

Draagbare stoelverwarming van Brunton

ZOETERMEER – Bijna ieder kampeerder vindt het heerlijk om ’s avonds nog even buiten te zitten. Helaas kan het ’s avonds ook wel eens behoorlijk afkoelen en gaan we proberen om warm te blijven middels plaids en knuffelcapes. Dat gaat goed, tot op zekere hoogte.

Een andere manier om warm te blijven, is door gebruik te maken van een verwarmde stoel of stoelzitting. Daar zijn tegenwoordig oplossingen voor in de vorm van de Heatsync Hot Seat van Brunton. Dat is een verwarmde zitting die je als een tas makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

brunton hotseatJe kunt hem als “stand alone” opvouwbare campingstoel gebruiken, maar ook gewoon in een vouwstoel leggen. De energie voor de warmte die de Hot Seat geeft, wordt geleverd door een powerbank. Hiervoor is bijvoorbeeld de Brunton Revolt 4000 goed te gebruiken.

De afmetingen van de Brunton Heatsync zijn in uitgevouwen toestand 40,6 x 40,6 x 40.6 cm, het gewicht bedraagt 1 kg. De Brunton Heatsync is verkrijgbaar bij diverse outdoorspecialisten en -webshops, de advieswinkelprijs is € 105, de Brunton Revolt 4000 powerbank heeft een advieswinkelprijs van € 49,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel