ViaMichelin toont beta-versie update

kampeerzaken.nlDe vernieuwde versie van de website www.ViaMichelin.com zal op 13 mei 2008 online gaan. Via de link rechtsboven op de huidige site kan je alvast de beta-versie proberen. ViaMichelin gaat duidelijk de "Web 2.0" richting op, waarbij bezoekers hun meningen en reacties kunnen plaatsen en delen. Dat is natuurlijk iets dat moet groeien, en we worden natuurlijk al overstelpt met allerlei elektronische atlassen en satellietfoto’s, maar ViaMichelin is voor vakantiegangers, zeker als ze naar Frankrijk gaan, zeker interessant.
 kampeerzaken.nlBehalve een goede routeplanner, waarop je in Frankrijk ook de vaste snelheidscamera’s kan zien, biedt de site ook een aantal leuke functies qua toeristische informatie. Zo kun je bij iedere willekeurige plaats die je opzoekt ook de toeristische attracties in de omgeving opzoeken, en ook meteen een routebeschrijving of aanvullende informatie opvragen. Routebeschrijvingen kun je weer op de computer opslaan om ze zo weer in je navigatiesysteem te zetten.
De geboden informatie is nu nog wat beperkt, maar als ViaMichelin.com op termijn een flinke hoeveelheid beoordelingen en aanvullende informatie van alle bezoekers bevat zou dit wel eens een heel handige en interactieve reisgids kunnen gaan worden.
kampeerzaken.nlMichelin is benieuwd naar de bevindingen over de beta-versie, dus even rondneuzen op http://beta.viamichelin.nl wordt bijzonder gewaardeerd. Wat wij alvast niet zo waarderen is het feit dat er geen campings op staan….

Like dit artikel
Tweet dit artikel