Vier nieuwe opblaasbare voortenten van Ventura

Ventura Air voortent bustent

Vier nieuwe opblaasbare voortenten van Ventura

ZOETERMEER – Ventura, het zustermerk van Isabella, introduceerde op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 voor het nieuwe kampeerseizoen maar liefst vier nieuwe opblaasbare voortenten voor caravans en campers.

Het betreft de Trinus 400, Cito 350, Vivo en Simplex. Ze zijn volgens Ventura alle gemaakt van de beste materialen en zijn dankzij de uitgekiende techniek heel snel op te zetten.

Dat snelle en makkelijke opzetten geldt uiteraard voor alle opblaasbare Ventura ‘AIR’ modellen. Dankzij het ‘Advanced Air System’ zijn ze niet alleen ideaal voor korte kampeervakanties, maar ook voor mensen die veel rondtrekken en een luifel niet voldoende vinden.

Trinus 400

Ventura Air Trinus 400De Ventura Trinus 400 kenmerkt zich door de grote lichtpanelen in het dak en de ruimte, die groot genoeg is voor een gezin. Eventueel kun je deze voortent nog verder uitbreiden. Dat kan met de Ventura Air Annex, die je een beide uiteinden kunt bevestigen. De tent kan probleemloos met de caravan worden verbonden dankzij de Draught Stopper-luchtbuis, terwijl de tent stabiel en windvast is dankzij de steunstangen en het Advanced Air-systeem. Het kleine afdak aan de voorzijde beschermt tegen inregenen bij een geopende tent, terwijl er aan de voorzijde ook een zonneluifel kan worden bevestigd. De Trinus 400 heeft een diepte van 260 cm en een breedte van 400 cm, het gewicht bedraagt 32,6 kilo.

Cito 350

Ventura Air Cito 350Ook de Cito 350 is 260 cm diep, maar is 350 cm breed. Hij weegt 30 kilogram. De gebogen voorzijde geeft de tent een elegante uitstraling welke bovendien zorgt voor een uitstekende lichtinval. Bovendien heeft de Cito 350 behalve de grote ramen ook nog eens dubbele lichtpanelen in het dak. Je kunt hem aan beide zijden uitbreiden met de Air Annex. Ook de Cito 350 is uitgerust met de Draught Stopper-luchtbuis voor een goede passing aan de caravan.

Vivo

Ventura Air Vivo voortent De Air Vivo is niet alleen geschikt om tegen een caravan te plaatsen, deze compacte voortent is ook geschikt voor campers en buscampers. Ook hier zien we weer de bekende Draught Stopper die voor een goede afdichting en aansluiting zorgt. Dankzij de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven. De Ventura Vivo kan aan de voor- en zijkanten worden geopend en kan zo ook makkelijk als luifel fungeren. Je kunt de Vivo in 2 maten krijgen. De versie met een blauwe markering is voor caravans met een maximale hoogte van 255 centimeter. De uitvoering met de oranje markering is geschikt voor campers of buscampers met een hoogte van maximaal 270-290 centimeter. De diepte van de Vivo, die is uitgerust met een kuipgrondzeil, is in alle gevallen 260 cm terwijl de tent 300 cm breed is. Het gewicht van de Ventura Vivo bedraagt 22,4 kilo.

Simplex

Ventura Air Simplex voortent bustentOok de Ventura Air Simplex is geschikt om tegen zowel een caravan, camper of buscamper te plaatsen. Ook de Simplex kenmerkt zich door de goede lichtinval en mooie ruimtelijke indruk en heeft net als de Vivo een kuipgrondzeil. Bovendien is hij voorzien van een slaapcabine, zodat het aantal slaapplaatsen van de camper hiermee kan worden uitgebreid. De Ventura Air Simplex is leverbaar is twee versies. De laagste is geschikt voor voertuigen met een hoogte tussen de 180 en 220 cm. De hoogste versie past op voertuigen met een hoogte tussen de 230 en 265 cm. De diepte is 350 cm, de breedte 320 cm en hij weegt 29,4 kilo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel