Vijfde Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam en Maastricht

ZOETERMEER – Volgende week opent de Vakantiebeurs in Utrecht de deuren. Een waar walhalla voor iedereen die graag op vakantie gaat.

Maar voor die tijd, en vlak na de Vakantiebeurs, zijn er nog 2 andere interessante beurzen op het gebied van reizen en vakanties. Bijzondere beurzen zelfs, het betreft hier namelijk de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen.Volgens de organisatie is de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen dit jaar bovendien extra bijzonder. Ten eerste omdat van deze beurs alweer haar vijfde editie wordt gehouden. Maar ook omdat de beurs nieuwe gebieden in de wereld wil ontsluiten én omdat het bijzondere vakantiemogelijkheden, zoals vrijwilligerswerk in Afrika onder de aandacht brengt.

De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen wordt op 9 en 10 januari 2016 in Amsterdamse Beurs van Berlage gehouden. Later deze maand, op 23 en 24 januari, vindt deze beurs ook nog in het MECC in Maastricht plaats. Het doel van deze beurs is om een platform te creëren voor reizen en vakanties die zich distantiëren van het massatoerisme. Men wil de bezoekers bewust laten kiezen voor kwaliteit. De aangeboden reisproducten zijn in veel gevallen absoluut uniek en hebben een sterke eigen identiteit.

Ook de vijfde jaargang van de beurs biedt weer een gevarieerder aanbod. Deelname aan deze beurs is voorbehouden aan de aanbieders die reisproducten hebben ontwikkeld, die zich onderscheiden door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders en vaak ook van de traditionele normen afwijken. Ideaal voor hen die echt iets nieuws willen ontdekken, die nieuwe bestemmingen en mogelijkheden zoeken en goede informatie willen hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. In veel gevallen zijn dit maatreizen zijn, maar is niet noodzakelijk.

Op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam worden in acht filmzalen ruim 200 landen en reizen presentaties gegeven door deelnemende organisaties. In Maastricht worden in drie filmzalen ruim 60 landen en reizen presentaties geven door deelnemende organisaties.

Voor meer informatie en tickets (met korting!) kun je kijken op www.vakantiebeursamsterdam.nl en www.vakantiebeursmaastricht.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel