Vijftigste Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs, Utrecht

Op weg naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

UTRECHT – Dit jaar kunnen kampeerliefhebbers hun hart weer ophalen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014 vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober, uiteraard weer in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorig jaar werd de beurs wegens diverse omstandigheden afgelast, daar is dit jaar geen enkele sprake van.

Tijdens deze volledig vernieuwde en ook nog eens 50e editie staat volgens de beursorganisatie het typische vakantiegevoel van kamperen centraal. De bezoekers van de beurs kunnen – in een Italiaanse ambiance – op hun gemak de allernieuwste modellen campers, caravans, (voor)tenten en accessoires bekijken én in veel gevallen ook uitproberen.

Verder zijn er diverse gratis clinics te volgen, kun je er handige kampeertips vinden en ook proefritten te maken. Ook kunnen de bezoekers de tentoonstelling ‘Honderd jaar kamperen in Nederland’ en de wedstrijd `Kamperen van de toekomst` bekijken.

Kamperen in 2114
Er wordt tijdens deze jubileum editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs nog een ander historisch hoogtepunt gevierd, namelijk honderd jaar kamperen in Nederland. Tijdens de mooie tentoonstelling over dit thema wordt er een nostalgische terugblik geboden op alle ontwikkelingen die het vrijbuiterleven in ons land de afgelopen eeuw heeft doorgemaakt.

Ook is een creatieve impressie te zien van het futuristische kamperen, met nominaties naar aanleiding van de wedstrijd ‘Kamperen van de toekomst!’. Iedereen met een rijke fantasie die hier aan deel wil nemen kan tot en met 18 september 2014 zijn of haar antwoord op de vraag ‘Hoe kamperen we in 2114?’, met een tekening, knutselwerk, maquette, foto, schrijfsel of anders insturen.

De winnaars maken kans op een overnachting op de Urban Campsite Amsterdam 2015, een rondleiding door de splinternieuwe fabriek van Tabbert of een meet & greet met de ontwerper van de Caravisio. Meer informatie over die wedstrijd is te vinden op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014 wordt gehouden van woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober in Jaarbeurs in Utrecht en is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost in de voorverkoop €10. Een volledig verzorgd pakket (entree, garderobe en koffie met gebak) kost €14. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen. Bezoekers die met de trein reizen, kunnen profiteren van een speciale kortingsactie van de NS. Op www.spoordeelwinkel.nl zijn voordelige combitickets te koop met treinkaartje en beursentree voor €26. Ook zijn er speciale camperparkeerplaatsen voor €15 per nacht. Kijk voor meer speciale prijzen of andere informatie over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel