Vintage look voor de Eriba Touring Troll in Rockabilly en Ocean Drive uitvoering

Eriba Touring Troll in Rockabilly en Ocean Drive

Vintage look voor de Eriba Touring Troll in Rockabilly en Ocean Drive uitvoering

Hij was hier en daar al in het nieuws, maar is nu officieel gepresenteerd op de CMT in Stuttgart: de Eriba Touring Troll in de vrolijke Rockabilly en Ocean Drive uitvoering. Een speciale uitvoering, ontwikkeld ter ere van het 60-jarig bestaan van de Eriba Troll.

Beide versies passen uitstekend bij de cult status van de Eriba Touring serie, en sluiten natuurlijk ook mooi aan bij het 60-jarig jubileum van de Troll, waarvoor Eriba trouwens eerder ook al de 60 Edition introduceerde.

De vrolijke rode (White-Red) en blauwe (White-Blue) kleuren waarin het exterieur van deze caravans is uitgevoerd zijn geïnspireerd op de jaren ’50, de periode waarin de allereerste Eriba Troll werd gebouwd. De jubileummodellen hebben door deze kleuren en het hoogglans plaatwerk een mooie vintage look & feel gekregen, die ook mooi in het interieur van de caravans is doorgevoerd.

Eriba heeft gekozen voor de populairste indeling, namelijk de bekende Troll 530. De betimmering en stoffering van het interieur is ook hier dus uitgevoerd met de eerder genoemde White-Red en White-Blue accenten, die we terugzien op de tafels, werkbladen, kussens en gordijnen. De kastfronten zijn bovendien uitgevoerd in retro beige. Het dikke tapijt, waarvoor Eriba ook gekozen heeft, is niet alleen heel prettig onder de blote voeten maar sluit prachtig aan bij de stijl van de Troll Rockabilly en Ocean Drive.

De Eriba Touring Troll 530 Rockabilly en de Eriba Touring Troll 530 Ocean Drive zijn vanaf mei/juni leverbaar. Meer informatie over deze caravans kun je vinden op de website van Eriba en in het Eriba modellenoverzicht op Caravans.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel