Van der Vliet Recreatie breidt leveringsprogramma uit met vouwwagens

Camp-let vouwwagen

Camp-let vouwwagens bij Van der Vliet Recreatie in Weteringbrug

WETERINGBRUG – Van der Vliet Recreatie in Weteringbrug is al meer dan 35 jaar een begrip in de kampeerbranche. Het bedrijf is van oudsher gespecialiseerd in de verkoop van en het onderhoud aan nieuwe en gebruikte caravans.

Uiteraard kun je er ook allerhande kampeerartikelen kopen. Een aantal jaren geleden werd het assortiment aangevuld met campers. Eigenaresse Audrey Wijsman vond dit nog niet voldoende. Zij wil namelijk alle typen kampeerders van dienst zijn. Er werd er dus gezocht naar nog een aanvulling. 

Naast  alle (voor)tenten, caravans en campers ontbraken eigenlijk alleen nog vouwwagens. En zo geschiedde het. Audrey Wijsman: “De vouwwagen laat je het echte kampeergevoel beleven, zonder in te leveren op comfort. Goede bedden, snel en makkelijk op te zetten, volop bergruimte…  Daarnaast is het met een vouwwagen makkelijk rijden;  ze zijn zeer wendbaar en licht in gewicht. Je hebt dus geen zware trekauto nodig! De vouwwagen is mede door deze eigenschappen bezig met een ware revival en trekt daarmee weer een hele nieuwe generatie aan” , aldus  Audrey. Van der Vliet Recreatie verkoopt al jaren de kwaliteitsvoortenten van het Deense merk Isabella. “Toen bekend werd dat Isabella een samenwerking aanging met de (eveneens Deense) vouwwagenfabrikant Camp-let was voor ons de keuze heel snel gemaakt” vertelt Audrey enthousiast. “Wij staan graag voor kwaliteit, en met Camp-let weten we dat we daar zeker van kunnen zijn”.

In de ruime showroom in Weteringbrug staat inmiddels het hele 2017 programma van Camp-let gepresenteerd. Je kunt er dus niet alleen de bekende Classic zien, maar ook de meer basic uitgevoerde 2GO en de elegante Premium.

Like dit artikel
Tweet dit artikel