Volop activiteiten bij Karsten Travelstore

Karsten tent opzetten

Zo zet je een Karsten tent op

ZWAAG – Met de zomervakantie voor de deur hebben de meeste kampeerders niet alleen al de nodige voorpret, ze zijn vaak al volop bezig met de nodige voorbereidingen. Eén van die zaken is het verzamelen van de laatste spullen voor de vakantie en controleren of de kampeeruitrusting nog compleet en naar wens is.

Karsten Travelstore speelt daar op in met de thema’s “hoe zet je een tent op” en “koffie op de camping”.

Demonstraties opzetten Karsten tent

De meeste weten inmiddels dat het opzetten van een Karsten tent een fluitje van een cent is, dat kun je ook met eigen ogen zien op 21 en 22 juni wanneer tijdens meerdere demonstraties wordt uitgelegd hoe het oppompsysteem werkt. Een oppompbare Karsten tent kan binnen vijf minuten zij opgezet (of beter gezegd: opgepomt). Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de tent wordt opgezet, hoe luifels de leefruimte nog groter kunnen maken en hoe de tent snel en eenvoudig kan worden afgebroken en opgeborgen. Ook de nieuwste Karsten Tunneltent (type 2800) komt aan bod.

De demonstraties zijn zaterdag 21 juni om 11.00, 13.00 en 14.30 uur  en zondag 22 juni om 13.00 uur en 14.30 uur. Karsten Travelstore is die dagen geopend van 9 tot 17 u (zaterdag 21 juni) en van 12 tot 17u (zondag 22 juni).

Koffie zetten op de camping

Koffie zetten op de camping

Koffie zetten op de camping

Ook tijdens de kampeervakantie willen we natuurlijk genieten van een lekkere kop koffie. Maar hoe zet je eigenlijk koffie op een camping? Daar kun je de espressomachine voor thuis laten, ook zonder stroom zijn er genoeg manieren om lekkere koffie te zetten.

Op 28 en 29 juni vinden in de winkel van Karsten Travelstore doorlopend demonstraties plaats van verschillende methoden om koffie te zetten. Van een ketel op een vuurtje tot een speciale koffiezak. Zo kan iedere bezoeker proeven en ontdekken wat het beste bij zijn/haar manier van kamperen past. Ook dat weekend is Karsten Travelstore op zaterdag geopend van 9 tot 17 u en op zondag van 12 tot 17u.

Elke zondag open

In juni en t/m 20 juli zijn er bij Karsten Travelstore extra koopzondagen, de winkel is dan geopend van 12.00 – 17.00 uur.  Meer informatie en openingstijden: karstentravelstore.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel