Volop nieuws bij Walker

Walker voortenten nieuws

Vier nieuwe voortenten bij Walker

DEURNE – Walker, één van de weinige echt Nederlandse voortentenateliers, heeft voor het komend kampeerseizoen een aantal nieuwe producten ontwikkeld die uiteraard ook op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bewonderen zijn.

De noviteiten van Walker betreffen de vierseizoenen voortent Walker Concept, de Touring-Plus die speciaal geschikt is voor tourcaravans met hefdak alsmede speciale voortenten voor de Adria Action en T@b caravans.

Concept 240+280

Walker concept voortentVan de nieuwe Walker Concept zijn het dak en de wanden uitgevoerd in een extra duurzaam doek met PVC-coating. Door deze coating is het weersbestendig en makkelijk te reinigen. Standaard is de Walker Concept voorzien van luiken voor alle ramen, dubbele slikrand en een afsluitbaar ventilatievenster in beide zijwanden.

De dakliggers zijn uitgevoerd in 28 mm staal. Walker levert de Concept in een diepte van 240 cm en 280 cm. Wie extra beschutting voor de tent zoekt kan aan de voortent desgewenst de voorzonluifel Castel monteren, eventueel met bijpassende zijwanden.

Touring-Plus
Walker Touring-Plus voortentSpeciaal voor de Eriba Touring, Eriba Feeling en de Trigano Silver caravans heeft Walker de Touring-Plus voortent ontwikkeld. Door het speciaal ontwikkelde aluminium frame is er een goede stahoogte beschikbaar.

Uiteraard heeft Walker rekening gehouden met een goede aansluiting op de caravan en kan de Touring-Plus leveren voor de Eriba Touring (Familia, Triton, Troll), Eriba Feeling 230 en de Trigano Silver 310/340/380. Voor de ondersteuning van het dakpunt is een speciale voorziening ontwikkeld waardoor het niet nodig is om in de caravanwand te boren.

Walker levert de Touring-Plus standaard met uitritsbare wanden, gordijnen en 28 mm aluminium frame.

Action en T@b
walker-actionDeze voortenten zijn door Walker speciaal ontwikkeld voor de Adria Action en de  T@b 320 en T@b 400 tourcaravans. In feite zijn het een voortent en luifel in één: de voorwanden en zijwand rechts zijn uitritsbaar zodat er na het uitritsen een luifel met één zijwand ontstaat. De voortenten zijn snel en eenvoudig op te zetten dankzij de Easy-Setup blokjes en Easy-PowerGrips.

walker-tabHet dak is de voortenten is van een zware kwaliteit Ten Cate All Season doek, de wanden van eenzijdig gecoat en afwasbaar Ten Cate design-tentdoek van zware kwaliteit: 240 g/m2. De diepte van de tenten is 240 cm, ze worden geleverd met een 28 mm aluminium frame, tochtstrook, wielflap en gordijnen.

 

De nieuwe voortenten van Walker zijn niet alleen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs maar ook in de showroom in Deurne te bewonderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel