Voor het allereerst: ACSI Awards

ACSI Awards 2022

Voor het allereerst: ACSI Awards

Campingspecialist ACSI organiseert dit jaar voor de allereerste keer de ACSI Awards. Er worden meerdere publieksprijzen uitgereikt in verschillende landen. Iedereen in Europa kan stemmen op zijn of haar favoriete camping.

In april maakt men de winnaars bekend en worden de awards uitgereikt. Ramon van Reine, CEO van ACSI: “We zetten excellerende campings hiermee extra in het zonnetje. Kampeerders stemmen op hun favoriete campings en ACSI deelt die vervolgens met miljoenen andere Europese kampeerders die zich oriënteren op een onvergetelijke vakantie. En tegelijkertijd kunnen campings zo aan (potentiële) kampeerders laten zien dat ze garant staan voor een onvergetelijke vakantie”.

Categorieën

ACSI heeft gekozen voor de volgende categorieën. Reine legt uit waarom: “De wensen aan een camping zijn heel persoonlijk. Daarom hebben we gekozen voor verschillende categorieën. De ene kampeerder geniet van natuur en rust, de ander wil zoveel mogelijk vermaak op de camping. Kampeerders kunnen nu stemmen in de categorie waarin de camping echt uitblinkt”.

De categorieën zijn als volgt vastgesteld:

  • Beste kleine, fijne camping
  • Meest hondvriendelijke camping
  • Camping met de mooiste ligging
  • Mooiste campingzwembad
  • Beste fiets- en wandelcamping
  • Beste campingrestaurant
  • Beste camperplaatsen
  • Beste campinganimatie

Kampeerders kunnen in elke categorie op hun favoriete camping stemmen. Dat stemmen kan nu al, en tot 20 maart 2022. Na het afsluiten van de stemperiode zal er per land een winnaar in elke categorie worden gekozen. “Zo krijg je straks bijvoorbeeld de beste kleine, fijne camping in Frankrijk, maar ook een winnaar in Kroatië en Denemarken”, vertelt Van Reine. “Dat geeft mooie inspiratie voor de komende kampeervakanties.”

Prijzen voor winnaars én stemmers

Er zijn niet alleen awards te vergeven voor de winnende campings. ACSI verloot ook mooie prijzen onder de stemmers. “Zo wint niet alleen de camping, maar ook de kampeerder”, zegt Van Reine. In april worden de winnaars van de ACSI Awards bekend gemaakt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel