Voorjaarsmodel van Carado: Van Europa Edition

Carado Van Europa Edition

Voorjaarsmodel van Carado: Van Europa Edition

De Carado Van is een heel compact gebouwde halfintegraal camper. Hiermee combineer je de voordelen van een halfintegraal camper met de compacte afmetingen en wendbaarheid van een buscamper.

Om dit type nog beter onder de aandacht van de kopers te brengen, brengt Carado de Europa Edition van de Van uit. Deze is extra compleet uitgevoerd en aantrekkelijk geprijsd.

Voorjaarsmodel

Carado Van Europa EditionAls zo’n model – zoals de Carado Van Europa Edition – rond de winter wordt uitgebracht, wordt dit ook wel een voorjaarsmodel genoemd. In dit geval betreft de voorjaarsaanbieding van Carado een uitvoering met een speciale grafietgrijze cabine en is de opbouw voorzien van donkere en lichtgekleurde graphics. Hij is leverbaar in de zogenaamde 132 en 337 indelingen en wordt gebouwd op basis van de Citroën Jumper met een 140 pk Euro 6D-Temp dieselmotor. Ook de bumpers zijn gespoten in een speciale kleur terwijl het radiatorrooster verchroomd. De kastfronten zijn uitgevoerd in wit, wat fraai combineert met de Artica woonwereld.

Compleet

Carado Van Europa EditionHet actiemodel is extra compleet uitgevoerd en onder anderen voorzien van LED-dagrijlicht, handmatige airco in de cabine, bestuurders- en passagiersairbag, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, cruisecontrol, start-stopfunctie en een leren stuurwiel en versnellingspookknop. Voorts is hij uitgerust met 16″ lichtmetalen wielen, een bandenspanningscontrolesysteem, extra grote dieseltank, een geïsoleerde afvalwatertank, extra deur in de garage, kabelvoorbereiding voor achteruitrijcamera. Daarnaast heeft de Carado Van Europa Edition het zogenaamde Alles-in-één pakket met luifel en het Multimediapakket dat bestaat uit een navigatiesysteem met dubbele achteruitrijcamera en DAB+-tuner.

Like dit artikel
Tweet dit artikel