Voorjaarsmodel van Sterckeman: Easy 497 Kids

Sterckeman Easy 497 Kids

Voorjaarsmodel van Sterckeman: Easy 497 Kids

De caravans van Sterckeman staan, net als zustermerk Caravelair, bekend om de grote verscheidenheid aan indelingen voor gezinnen. Met de nieuwe Easy 497 Kids maakt Sterckeman deze naam weer waar.

Het is namelijk een caravan die volledig voor een gezin met kinderen is ontworpen. Zo heeft hij niet alleen een middendinette maar ook een stapelbed met derde bed.

Indeling

Sterckeman Easy 497 Kids De Sterckeman Easy 497 Kids is een typische familiecaravan. Aan de voorzijde heeft hij een vast, tweepersoons bed. Langs de linkerzijde van de caravan bevindt zich een middendinette. Daar tegenover bevindt zich de keuken. Achterin de caravan bevindt zich aan de linkerzijde het stapelbed, dat in deze speciale uitvoering is voorzien van een derde bed. Rechts achterin is de ruime was/toiletruimte geplaatst.

Extra compleet

De Easy 497 Kids is voorzien van een aantrekkelijk aantal extra’s zoals een groot voorraam, een grote garagedeur van 105×105 cm, een 15 cm dikke comfortmatras alsmede een zitgroep met luxe bekleding. Het bovenstaande is onderdeel van het Spring-pack.

Daarnaast wordt de Sterckeman Easy 497 Kids geleverd met een XL-Freeze 150 liter compressor koelkast én het bekende Pack Touring-plus. Dit bestaat uit een AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, serviceluik, reservewiel en reservewielhouder in de disselbak. Daarnaast is de caravan voorzien van het Pack Performance. Dat bestaat uit een Truma Therme 5 liter boiler, handdouche, groot dakluik 70×50 cm, hordeur, afvalwatertank en LED-leesspots bij de zitgroep en het vaste bed.

Prijsvoordeel

De normale verkoopprijs van de Easy 497 Kids – die vanaf half februari bij de Sterckeman-dealers staat – met alle genoemde uitrusting bedraagt € 19.585,00. De verkoopprijs van de Easy 497 Kids is als voorjaarsaanbieding vastgesteld op € 17.995,00. Daardoor komt het klantvoordeel uit op € 1.590,00.

Like dit artikel
Tweet dit artikel