Voortent voor Dethleffs Aero Style

kampeerzaken.nlDe nieuwe Dethleffs caravan Aero Style vraagt door zijn ronde vormgegeving om een speciale voortent, die goed aan moet sluiten bij de aerodynamische vorm van het dak.

 

Passend bij de Aero Style heeft de voortenten producent WIGO daarom een geheel nieuwe voortent ontwikkeld, die zowel goed aansluit bij de bijzondere vorm als het opvallende design van de voorzijde van het nieuwe paradepaardje van Dethleffs. Hij is bovendien eenvoudig op te zetten, stabiel en licht. Afhankelijk van de grootte weegt de tent tussen de 23 en 35 kilo.


 

De voor- en linker zijwand van de nieuwe voortent zijn eenvoudig te verwijderen, de wand aan de rechterzijde heeft een Air-Vent raam met uitzetbare flap. Zowel de zijwanden als ook de voorwand zijn gemaakt van een licht Airtex weefsel. Het dak is vervaardigd van het speciale Airtex Top dakdoek, de slikranden zijn gemaakt van een dubbelzijdige polyesterweefsel en voorzien van een PVC beschermlaag.

 

De nieuwe Aero Style voortent wordt in drie maten geleverd, passend bij de vijf verschillende indelingen en drie opbouwmaten van de Dethleffs Aero Style, en is per direct bij alle Dethleffs dealers verkrijgbaar.  Wie het eenvoudiger wenst, kan ook een gewone luifel voor zijn Aero Style aanschaffen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel