Nieuwe voortenten bij Inaca

kampeerzaken.nlHet Spaanse Inaca introduceert voor komend seizoen 2 nieuwe voortenten, de Marina en de Stela. Beide modellen zijn qua uitvoering en kleurstelling helemaal afgestemd op de hedendaagse caravaneigenaar.
De Marina voortent is leverbaar met een diepte van 250 cm en 350 cm, en een beige/blauwe kleurencombinatie. De nieuwe Stela voortent is 250 cm diep, is in licht- en donkergrijs uitgevoerd en biedt door de verplaatsbare panelen vele mogelijkheden.
 De kleurencombinatie van de Marina, beige/blauw, is betrekkelijk nieuw voor Inaca, en geeft de voortent een eigentijds uiterlijk. De voorwand heeft 2 onderling uitwisselbare delen. Eén van de voorwand panelen heeft een deur met één of twee afsluitbare ramen, het andere deel heeft twee/drie afsluitbare ramen. In de nok van de voorwand bevinden zich de ventilatie openingen. Ook in iedere afneembare zijwand, die een deur en twee vensters heeft, is ventilatie aangebracht.
Specificaties:
Diepte: 350cm/ 250 + 30cm. petluifel
Kleur: Beige – Blauw (binnenzijde bedrukt)
Materialen: Ten Cate All Season, ademend en eenvoudig te reinigen
Dak: Beige metallic Ten Cate All Season met printmotief
Petluifel: Ten Cate All Season
Wanden: Beige met Blauw Ten Cate All Season met printmotief
kampeerzaken.nlOok de Stela 250 heeft een attractieve kleurencombinatie en is vervaardigd in een afwasbaar materiaal. Bij de De Stela 250 kunt u uw eigen uitvoering kiezen door de panelen in de door u gewenste volgorde te plaatsen. De voorwand met drie/vier afsluitbare vensters en een/twee verwisselbare deuren kunnen op elke gewenste plaats worden ingeritst.
De voortent kan verder in delen worden opgebouwd, tot bijvoorbeeld een gesloten voortent met veranda of een voortentluifel zonder wanden.
Specificaties:
Diepte: 250 + 30cm. petluifel
Kleur: Licht en donker grijs
Materialen: Ten Cate All Season, ademend en eenvoudig te reinigen
Dak: Grijs metallic Ten cate All Season, ademend en eenvoudig te reinigen
Petluifel: grijs metallic
Wanden: Licht en donker grijs

Like dit artikel
Tweet dit artikel