Nieuwe vouwwagen van SK Camping

kampeerzaken.nlAls je een nieuwe vouwwagen zoekt wordt je soms aangenaam verrast als je zomaar een kampeerbeurs binnen loopt. Zo belandden wij vanochtend op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bij toeval meteen op de stand van SK Camping, welke haar nieuwe model vouwwagen introduceert op de Nederlandse markt. Deze ontwikkeling van deze nieuwe vouwwagen is geïnspireerd door het succes van de roemruchte Alpen Kreuzer. Zowel wagenbak als tent zijn hierbij geheel nieuw ontwikkeld.
 kampeerzaken.nlSterker nog, SK Camping is er in geslaagd om een vouwwagen te produceren die gewoon beter is als de Alpen Kreuzer. De wagenbak zit een stuk beter in elkaar al wordt ook deze door Stema gemaakt, het frame is geheel herzien en daardoor eenvoudige, lichter en makkelijker op te zetten, en voor de tent maakt men deels zelfs gebruik van 340 grams Ten Cate doek.
Verder is de voortent dubbeldaks, zijn de stokken verzinkt en voorzien van poedercoating, zijn beide bedden standaard 1,70 m breed en voorzien van lattenbodem en 8cm dikke matrassen.
Verder kan de vouwwagen worden voorzien van een voortent, luifel, verlengde voortent en/of 2 uitbouwen opzij zodat men naar hartelust kan combineren.
kampeerzaken.nlDe afwerking laat weinig te wensen over en ziet er prima uit. Het enige probleem is alleen het feit dat er nog geen dealers in Nederland zijn.
Meer info voorlopig op www.sk-camping.de/mainsite/Modelle/Falter.htm

Like dit artikel
Tweet dit artikel