Alles draait hier om vouwwagens!

- Advertorial -

pand-buitenWaar bij veel kampeerwinkels vouwwagens alleen in het assortiment worden opgenomen om een gat in het aanbod op te vullen, draait bij de Vouwwagenspecialist juist alles om vouwwagens.

Als echte specialist heeft dit bedrijf meerdere merken vouwwagens in de showroom staan, namelijk: Trigano, Combi-Camp, Camp-let en Fleetwood-Coleman.

Compleet aanbod vouwwagens

showroomDeze merken vouwwagens bieden iedere kampeerder een vouwwagen naar wens. Gezamenlijk vormen deze vouwwagens een aanbod in alle mogelijke groottes, typen en prijsklassen, waarbij er natuurlijk ook keus is tussen bijvoorbeeld een snel op te zetten vouwwagen (tegenwoordig vaak ook tenttrailer genoemd) of een ruime vouwwagen voor het hele gezin.

Trigano

Eén van de populairste merken vouwwagens van de Vouwwagenspecialist zijn die van Trigano. Dit Franse vouwwagenmerk is vooral in trek bij jonge gezinnen en heeft een breed assortiment vouwwagens:

Nieuwste modellen Trigano

galleonDe twee nieuwste vouwwagenmodellen van Trigano zijn de Galleon en Olympe. Deze voor modeljaar 2009 geintroduceerde vouwwagens staan nog maar pas in de showroom van de Vouwwagenspecialist. De Galleon heeft met het ronde dak van de voortent een heel modern uiterlijk, de Olympe is door zijn omvang en gemakkelijk opzetsysteem een echte blikvanger op de camping.

Gebruikte vouwwagens en tenttrailers mét garantie

occasionhalTevens staan er bij de Vouwwagenspecialist altijd minimaal 25 gebruikte vouwwagens en tenttrailers, alle opgezet in de speciale occasionhal. Deze gebruikte vouwwagens hebben net als de nieuwe vouwwagens een jaar garantie. En natuurlijk krijgt iedere klant bij aflevering van zijn vouwwagen een duidelijke demonstratie.

BOVAG-gecertificeerd onderhoud en reparatie

Bij de Vouwwagenspecialist bent u ook aan het juiste adres voor het onderhoud en reparatie van uw vouwwagen of tenttrailer: het bedrijf beschikt over een eigen BOVAG-gecertificeerd Technocenter én een eigen zeilmakerij zodat de meest voorkomende werkzaamheden aan een vouwwagen of tenttrailer probleemloos kunnen  worden uitgevoerd.

Fleetwood off-road tenttrailers

fleetwood-off-roadAls enige in Nederland verkoopt de Vouwwagenspecialist de tenttrailers van het Amerikaanse merk Fleetwood. Deze pop-up-vouwwagens hebben een zeer gemakkelijk opzetsysteem. Eerst wordt het dak omhoog gedraaid en daarna worden de bedden links en rechts naar buiten geschoven. Bij dit alles komt geen scheerlijn of haring te pas. Behalve de normale gezinswagens is er ook de stoere Evolution off-road tenttrailer voor het zwaardere werk. Ook deze opvallende vouwwagens staan opgezet in de showroom.

Trigano Silver hefdakcaravans

De Vouwwagensspecialist heeft ook hefdakcaravans van Trigano Silver in het assortiment opgenomen. Deze hefdakcaravans zijn nog geen twee meter hoog waardoor deze in vrijwel iedere garage passen en ideaal zijn voor een een gewone vakantie of een weekendje weg. Deze lichtgewicht caravans hebben door hun beperkte afmetingen betere rijeigenschappen en een lager brandstofverbruik ten opzichte van normale caravans.

Like dit artikel
Tweet dit artikel