Jubilerende Vouwwagenspecialist houdt koopzondag

kampeerzaken.nlTon Stolwijk opende 25 jaar geleden de deuren van de Vouwwagenspecialist in Boxtel, een jubileum dat de Vouwwagenspecialist niet zomaar voorbij laat gaan. Behalve een koopzondag aanstaande zondag 20 april zijn er ook diverse acties.

 

Zo garandeert de Vouwwagenspecialist in april onder andere een minimale inruilgarantie van € 500 boven de koerslijst van ANWB/Bovag. Het Boxtelse bedrijf is dealer van de merken Combi-Camp, Camp-Let, Trigano, Trigano Rubis hefdakcaravans, de Amerikaanse Coleman-Fleetwood alsmede de Zambezi tenttrailers, keuze genoeg dus.


 

De speciale occasionhal herbergt ook nog eens ongeveer 100 occasions waarmee de Vouwwagenspecialist zijn naam met recht waar maakt.

 

Sinds enkele jaren is er een tweetal eigen trailers in de collectie: de Odyssee Safari van Trigano en de Off Road Trailer Evolution van Fleetwood/Coleman met elektrisch opzetsysteem. Wellicht voldoende redenen om om een bezoekje aan de koopzondag van de van de Vouwwagenspecialist op 20 april extra de moeite waard te maken.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel