Vouwwagenzaak en CORS verhuisd van Zeist naar Amersfoort

Vouwwagenzaak en CORS Amersfoort

Vouwwagenzaak en CORS verhuisd van Zeist naar Amersfoort

In maart 2016, niet lang na het faillissement van Erica Recreatie, openden Laurens en Richard de deuren van hun bedrijven in Zeist; respectievelijk Vouwwagenzaak en CORS. Zij deden dat in het voormalige pand van Erica Recreatie.

Zo bleef er toch nog het nodige kampeerspecialisme behouden in Zeist. Beide bedrijven werden een succes en hebben inmiddels een grote, vaste klantenkring. Maar het pand waarin Vouwwagenzaak en CORS gevestigd waren, krijgt een andere bestemming. Er werd een andere geschikte locatie gevonden.

Dat betekent wel een verhuizing naar Amersfoort. De nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg-Noord 85 ligt op bedrijventerrein de Isselt in Amersfoort.

Vouwwagenzaak

Daar vinden kampeerliefhebbers sinds vorige maand de nieuwe showroom van de Vouwwagenzaak waar vouwwagens van de merken Camp-let, CampooZ, Cabanon en Alpenkreuzer staan opgesteld. Tevens kan men hier terecht voor reparaties aan de tent van de vouwwagen. Verder is er een accessoire afdeling geopend waar allerhande kampeerspullen verkrijgbaar zijn en waar men ook terecht van voor de vulling van een gasfles.

CORS

CORS AmersfoortOok CORS heeft zijn werkplaats van Zeist naar Amersfoort verhuisd en heeft op de nieuwe locatie ovendien aanzienlijk meer ruimte gekregen. Er zijn meer werkplekken beschikbaar. Daardoor kan er sneller en efficiënter gewerkt worden. Onderhoud, reparatie, op- of aanbouw, schadeherstel aan vouwwagen, caravan, camper of aanhanger is allemaal mogelijk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel