Komst De Vrijbuiter noodzaakt Randstad tot sluiting

kampeerzaken.nlRandstad Kampeersport in het Zuid-Hollandse Waddinxveen gaat haar deuren sluiten. Eén van de voornaamste redenen voor sluiting van het tentenatelier en de kampeerwinkel is de komst van kampeergigant en prijsvechter De Vrijbuiter naar het nabij gelegen Gouda.
 Hoewel ook Campoworld zich één dezer dagen in Gouda zal vestigen zag de directie van Randstad daar niet zo’n bedreiging in, Campoworld is vooral groot in caravans en campers, Randstad en De Vrijbuiter richten zich juist meer op tenten en kampeerspullen. CampoWorld schijnt inderdaad geen bedreiging te zien in de komst van De Vrijbuiter, het hoopt juist op een gezamenlijke zuigkracht.
Randstad Kampeersport bestaat al meer dan 40 jaar, ooit begonnen met de productie van voortenten, en was in de hoogtijdagen vooral bekend om piramidetenten. Randstad werd toen ook vaak verweten dat het wel eens tenten van De Waard namaakte.
Nu tenten vooral uit de lage lonen landen komen is het bedrijf de laatste jaren vooral actief als grote kampeer- en outdoorwinkel. Het is nog niet bekend wanneer het bedrijf precies de deuren zal sluiten. Zie ook www.randstadkampeersport.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel