Vrijbuiter Roden komt terug als Kampeerhal Roden

Kampeerhal Roden

Vrijbuiter Roden komt terug als Kampeerhal Roden

De oude Vrijbuiter keert terug in Roden, volgens het Dagblad van het Noorden. Volgens deze krant wordt de nieuwe zaak volgend jaar maart geopend op het vertrouwde adres aan de Kanaalstraat.

Afgelopen zomer ging De Vrijbuiter failliet. De winkels in Gouda en Zaandam zijn inmiddels overgenomen door Vervat in Rotterdam maar voor de winkels in Roden en Roermond werd geen overnamekandidaat gevonden, zodat deze moesten sluiten.

Volgens het artikel in het Dagblad van het Noorden hebben de oud-eigenaren Ate van der Veen en Gerard Kremer kort na de gedwongen sluiting de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of ze de kampeerhal nieuw leven in konden blazen.

Dat nieuwe leven schijnt nu inderdaad te lukken. Van der Veen en Kremer zijn er de afgelopen weken erin geslaagd om, met steun van het MKB Fonds, leningen van de bank, zeven lokale ondernemers, de provincie Drenthe en de gemeente Noordenveld, de nieuwe winkel op poten te kunnen zetten. Kremer verwacht dat de Kampeerhal Roden na de opening op 30 maart werkgelegenheid aan ongeveer 30 fte’s zal bieden.

Bron: Dagblad van het Noorden.
Foto: © Google Streetview

Like dit artikel
Tweet dit artikel