De Vrijbuiter opent voorjaar 2010 in Roermond

kampeerzaken.nlKampeerhal De Vrijbuiter gaat, na het succes van de nieuwe vestiging in Gouda waar de vloeroppervlakte binnen een jaar moest worden uitgebreid van 5000 m² tot 8.500 m², ook haar vleugels in het zuiden van Nederland uitslaan.

 

We zullen nog een jaartje geduld moeten hebben, maar in het voorjaar van 2010 zal de nieuwe vestiging van de Vrijbuiter langs de A73 bij Roermond zijn deuren voor de kampeerliefhebbers openen. De voorbereidingen voor de nieuwe kampeerhal zijn al in volle gang. 


 

De keuze voor Roermond moge duidelijk zijn, de plaats ligt centraal in zuid-oost Nederland en heeft een grote bekendheid als winkelstad, ook bij onze oosterburen. Naast kampeerders uit Limburg en Noord-Brabant zal deze nieuwe vestiging van Kampeerhal de Vrijbuiter dus ook veel Duitsers gaan trekken, vanaf het Ruhrgebied is het ongeveer een uur rijden naar Roermond.

 

De directeuren Ate van der Veen en Gerard Kremer hebben een groot vertrouwen in de formule waarmee het bedrijf, ooit gestart in een schuur, tot een ware kampeergigant is uitgegroeid. Het assortiment van Kampeerhal Vrijbuiter omvat in principe alles wat met kamperen en het buitenleven te maken heeft, behalve caravans, campers en vouwwagens. Alle accessoires en toebehoren daarvoor heeft de Vrijbuiter wel in het assortiment.

 

 

Bron: Drenthejournaal

Like dit artikel
Tweet dit artikel