Vrijstaande oppompbare bustent van DWT

DWT Isola

Snel op te zetten bustent

ZOETERMEER –  Oppombare tenten mogen zich de laatste jaren verheugen in een stijgende populariteit. Met name voor campers, waar de opzettijd van doorslaggevend belang kan zijn, zijn ze natuurlijk erg handig.

Voor buscampers, die vanwege de beperktere binnenruimte nog meer baat bij een bustent hebben, is er nog een bijkomend voordeel: een oppompbare tent is compacter op te bergen, en is doorgaans ook een stuk lichter.

Dat geldt ook voor de nieuwe Isola Air van DWT-Zelte. Deze valt met een dubbele luchtpomp in enkele minuten op te zetten. De tent heeft een grondvlak van 3 bij 3 meter voldoende plaats om comfortabel te kunnen zitten en ook de nodige bagage te stallen.

Er zijn ingangen aan de voorkant en de rechter zijkant. De deur aan de voorzijde kan ook worden afgesloten met muskietengaas. Het ingenaaide grondzeil houdt het interieur van zowel de tent als camper schoon en droog. Optioneel is er ook een extra slaaptent leverbaar. Voorts zijn er verschillende adapters voor de verbinding met de bus verkrijgbaar. De winkelprijs ligt rond de 529 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel