Vrijwilligers gezocht voor ons redactieteam

Redactieteam

Fervente kampeerders, globetrotters en andere reislustigen kunnen zich aanmelden!

ZOETERMEER – Wij van KampeerZaken.nl, Campersite.nl, Caravans.nl en Caravans.net willen onze sites nog beter, informatiever en leuker maken. Daarom zoeken we enthousiaste kampeerders die onze redactie willen versterken.

Campersite.nl, KampeerZaken.nl, Caravans.nl en Caravans.net zijn toonaangevende websites voor de fervente kampeerder, de reislustige caravanrijder en de globetrottende camperaar. Onze recreatieportals bieden een schat aan nieuws en informatie over caravans, campers, vouwwagens en tenten, aangevuld met het landelijk aanbod van occasions, nieuwe modellen en informatie over de Nederlandse kampeerbedrijven.

Samen met ons nieuwe redactieteam willen we het volgende realiseren:

  • Méér leuke artikelen, verhalen en reportages
  • Méér kampeerders en kampeergevoel
  • Méér beeldmateriaal, zowel foto’s als video’s
  • Méér inbreng van onze bezoekers

Daarom roepen wij de hulp in van echte kampeerspecialisten, namelijk de kampeerders zèlf. Wij zoeken 20 enthousiaste vrijwilligers die onze redactie willen ondersteunen bij het maken van leuke, interessante en informatieve items voor onze websites.

We denken niet alleen aan blogs, columns, reportages, reisverslagen, verhalen, artikelen en nieuwsberichten, maar ook aan productreviews, boekrecensies, filmpjes en foto’s. Dus ook als je goed bent in het organiseren van bijvoorbeeld fotowedstrijden, enquêtes of producttests kunnen wij je hulp goed gebruiken.

Ons redactieteam van vrijwilligers

  • Je gaat deel uit maken van ons team van 20 vrijwillige redacteuren
  • Dit team wordt bijgestaan en begeleid door onze vaste content manager
  • Wij vergoeden de (reis)kosten die je voor ons maakt
  • Je krijgt uiteraard een perskaart voor gratis toegang tot bijna alle kampeerbeurzen en -evenementen

Aanmelden?

Wil jij op vrijwillige basis enkele dagdelen per maand besteden aan content voor onze websites? Stuur dan een e-mail met je gegevens én (de link naar) een sprankelend reisverslag, of een andere tekst of productie, waarmee je ons kunt overtuigen dat jij onze nieuwe vrijwilliger wordt. Uiteraard hopen wij op een lange en plezierige samenwerking en kijken uit naar je reactie op redactie@kampeerzaken.nl

Enthousiaste groet,

Eva Guldemond, content manager van KampeerZaken.nl, Campersite.nl, Caravans.nl en Caravans.net.

Like dit artikel
Tweet dit artikel