Vrouwvriendelijke camper verkocht aan ontwerpster zelf

kampeerzaken.nlDethleffs startte in 2005 het project ‘Vrouwvriendelijke camper’, waarbij men een team van zeven vrouwen voor een groot deel de indeling en details liet bepalen van een vrouwvriendelijke kampeerauto. Het prototype van deze wagen, een ‘camper van vrouwen voor vrouwen’ was begin 2006 onder de naam Femotion een ware publiekstrekker op de kampeerbeurzen.
 
Eén van die zeven vrouwen van het ontwerpteam, Brigitte Kröner, was al een tijdje op zoek naar een nieuwe camper en wist de bedrijfsleiding van Dethleffs ervan te overtuigen dat zij de camper juist aan haar moesten verkopen. Het is immers een unieke gelegenheid om in een camper rond te mogen rijden die je voor een deel zelf hebt ontworpen.
Brigitte heeft afgelopen vrijdag de sleutels van ‘haar’ camper mogen ontvangen en zal de camper ongetwijfeld gaan koesteren. De camper heeft verschillende typisch door vrouwen uitgekiende details, zoals een variabel afdeksysteem van de kookunits en spoelbak. Een aantal van deze nieuwe ontwikkelingen zijn naderhand ook in andere Dethleffs ontwerpen doorgevoerd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel