In stijl op vakantie met Volkswagen retrobusje

Wie vindt die retro-Volkswagenbusjes nou niet geweldig? Zie je jezelf al helemaal door de Provence scheuren met een oranje/groen/paars VW-vehicle? Dan kun je goed terecht bij Flower Power Experience.

 

kampeerzaken.nlFlower Power Experience is opgericht door Milo van Boeijen, die sinds vier jaar in Frankrijk woont en getrouwd is met een Francaise. Van Boeijen heeft naar eigen zeggen Flower Power Experience opgericht om mensen de Provence en haar ‘joie de vivre’ te laten ontdekken.


 

De camperstalling is gevestigd in Luynes,
vijf kilometer ten zuiden van de stad Aix en
Provence. Flower Power Experience verhuurt Volkswagen campers, types T2, T3 en T4. De Volkswagenbusjes hebben twee tot vier slaapplaatsen en kunnen gehuurd worden voor een weekend, een week of langer. Op de website vind je een aantal leuke routes in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje. Je kunt natuurlijk ook zelf je route uitstippelen. Bekijk hier een video  van Flower Power Experience.

kampeerzaken.nlJe kunt de busjes huren voor een weekend, een week of langer. Er zijn redelijk wat extra’s bij de huurprijs inbegrepen en verder heb je een ruime keuze uit extra opties. Bijvoorbeeld een paar fietsen, beddengoed, een barbecueset en et cetera. Ben je een echte camperliefhebber of heb je juist totaal geen camper-ervaring? Flower Power Experience  informeert je graag over de mogelijkheden en voorwaarden van de camperverhuur.

Ben je enthousiast over het kamperen met een retro VW-busje, maar wijzen je plannen niet richting de Provence? Je kunt ook door Ierland trekken met een retro-kampeerauto. Ierland is een ideale kampeeromgeving: het is weids en groen, heeft prachtige landschappen, sfeervolle dorpjes en mooie steden. Waar veel andere verhuurders moderne motorhomes aanbieden, gaat reisorganisatie BBI Travel voor het karakteristieke retro-VW-busje. Je haalt je motorhome af in Dublin, voor een lang weekend, een midweek of een week en er zijn ongeveer honderd campings waar je met je camper terecht kan.   

Meer informatie over BBI Travel: www.bbi-travel.nl/ierland/camperhuur
Meer informatie over Flower Power Experience: www.flowerpowerexperience.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel