Waeco Coolfun PB koelboxen

Fraai gestylde koelboxen van Waeco

Fraai gestylde koelboxen van Waeco

Waeco heeft de serie koelboxen vernieuwd. De CoolFun PB serie mag er wezen. Het uiterlijk is heel anders dan we van koelboxen gewend zijn. Uitgevoerd in zwart en grijs doen ze ons, ook vanwege het fraai gestyleerde ventilatierooster, zelfs een beetje denken aan het front van een sportwagen.

Het markant gevormde deksel biedt ook opbergruimte voor de 12V en 230V aansluitsnoeren. De Coolfun PB koelboxen onderscheiden zich niet alleen door hun uiterlijk, ze hebben ook een heel gering energieverbruik.

Ze dragen dan ook de EU A++. Classificatie. Dit wordt bereikt door een nog verder geoptimaliseerde koeltechniek en een nieuwe, nog effectievere isolatie. De koelboxen kunnen de inhoud koelen tot ongeveer 18 graden onder de omgevingstemperatuur.

De CoolFun PB305 is als AC/DC uitvoering aan zowel het 230 V elektriciteitsnet als aan de 12 V boordspanning van het voertuig aan te sluiten. Hij heeft een inhoud van 25 liter. In de Coolfun PB serie is er ook een eenvoudiger versie, de Coolfun PB265. Deze meet 29 liter en kan alleen aan 12 V worden aangesloten. In beide koelboxen passen ook de nieuwe 2 liter frisdrankflessen.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel