WakaWaka neemt Base 10 opnieuw op in assortiment

WakaWaka base 10 solarlader

Base 10 solarlader weer te koop bij WakaWaka

HAARLEM – WakaWaka, de producent achter de prijswinnende solarladers waarbij je als koper bijdraagt aan een duurzame energievoorziening in de derde wereld, heeft het Base 10 laadstation opnieuw in productie genomen.

Tijdelijk krijg je momenteel ook een Lionheart Wereldstekker ter waarde van €19,99 cadeau bij de aankoop van een WakaWaka Base 10.

De WakaWaka Base 10 is een compacte solarlader mét extra mogelijkheden. De set bebstaat uit een 10 Watt solarpaneel, 2 LED-lampen, een SOS noodbaken, een 10.000 mAh batterypack en 2 USB kabels, verpakt in een waterdicht en gepolsterde tas. Hiermee vormt de Base 10 een prima basisset voor iedereen die de natuur in gaat maar toch over de nodige elektriciteit wil of moet beschikken.

Na één dag in de zon biedt de WakaWaka Base 10 genoeg energie om meerdere telefoons, camera’s en tablets op te laden, of tot zo’n 240 uur aan lamplicht. WakeWaka heeft de Base 10 ook verbeterd, zo is de software vernieuwd, de toetsbedienign verbeterd en is hij nog steviger uitgevoerd.

Wie een WakaWake Base 10 koopt, draagt ook iets bij aan het goede doel. Je geeft dan via WakaWaka namelijk ook een solarlamp aan een gezin in de derde wereld dat het zonder elektriciteit moet doen. Zo zijn er al meer dan honderdduizend solarlampen cadeau gedaan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel