Walker Patio: verzwaarde voorzonluifel voor seizoenskamperen

walker luifel seizoensvoortent

Walker Patio, speciaal ontwikkeld voor seizoenskampeerders

ZOETERMEER  – Voor seizoenskampeerders zijn er robuuste en duurzame voortenten in overvloed. Ze zijn doorgaans uitgerust met All Season doek en een extra stevig frame. Vaak zijn ze ook wat dieper, bovendien zijn ze middels de verwisselbare voorpanelen op verschillende manieren op velerlei manieren in te delen.

Maar specifieke luifels voor seizoenskampeerders zijn er niet zo veel. Daarom toonde Walker op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht de Patio. Dit is een nieuwe, verzwaarde voorzonluifel die bij uitstek geschikt is voor seizoenskampeerders.

De luifel is 235 cm diep en biedt daardoor meer dan voldoende beschutting. Standaard wordt de Walker Patio geleverd inclusief 2 uitritsbare zijwanden met raam en slikrand, zodat ook de zijkanten voldoende beschutting geven.

Walker heeft voor de Patio luifel een speciaal frame ontwikkeld van Ø 25 mm staal, en heeft dat ook voorzien van met extra liggers. Verder heeft Walker alle tunnels waar de stokken doorheen gaan, met ritsen uitgevoerd. Door die tunnels staat een tent of luifel wel veel stabieler maar is de flexibiliteit qua gebruiksmogelijkheden wel wat beperkter. Door de toepassing van ritsen in de tunnels wordt dat probleem weer ondervangen. Bij de Patio kun je op die manier zelfs een compleet dakgedeelte van de luifel oprollen, als je zou willen.

Het dak van de seizoensluifel is lichtgrijs, de zijwanden zijn leverbaar in de kleurstellingen van de Walker collectie. Optioneel zijn er ook Easy PowerGrips, stormbanden alsmede gordijnen voor de uitritsbare zijwanden leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel