Walkstool, het perfecte kampeerkrukje?

walkstool

Walkstool: serie comfortabele en robuuste krukjes

ZOETERMEER – Iedere kampeerder, of er nu wordt gekampeerd met de tent, caravan of camper, heeft wel eens de behoefte aan een extra krukje. Is het niet om onder de luifel te zitten, dan wel voor een picknick onderweg, of om tijdens het vissen te gebruiken.

Veel krukjes die er te koop zijn, zijn helaas van een vrij matige kwaliteit en laten ook qua functionaliteit te wensen over. De Walkstool is van een heel ander kaliber. De Walkstool is een serie krukjes die allen met 3 poten zijn uitgerust en in 6 verschillende formaten leverbaar zijn.

Het zijn robuuste krukjes, het zwaarste model kan maar liefst 400 kilo dragen. De Walkingstool krukjes zijn een Zweedse uitvinding, ze worden vervaardigd door Scandinavian Touch. Al deze krukjes bieden, ongeacht de gekozen maar, twee verschillende zitposities. Je kunt ze instellen op een hoge en lage positie zodat je ze bijna overal kunt gebruiken. Afhankelijk van het gekozen model varieert de maximale zithoogte van 45 cm tot 75 cm.

https://www.youtube.com/watch?v=EzfjbELiLDc

Dankzij de 3 poten staan ze altijd stabiel. Ze zijn comfortabel genoeg om ook langere tijd op te kunnen zitten en zijn duurzaam gemaakt zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Ondanks dat zijn ze licht, ze wegen ongeveer 800 gram. Het Zweedse Nationale Test- en Onderzoeksinstituut heeft de Walkstool Comfort 65 getest, daarbij is gebleken dat dit krukje onder optimale omstandigheden geschikt is voor belastingen tot 425 kilo.

Voor meer informatie, zie www.walkstool.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel