Ontdek het Ierse buitenleven

kampeerzaken.nlIerland, bij veel Nederlanders nog relatief onbekend vakantieland, heeft een enorme rijkdom aan achterafweggetjes, vriendelijke mensen, prachtige landschappen en beroemde pubs. Ierland is daarmee een topbestemming voor fiets- en wandeltochten. Niet alleen voor hotelgasten, ook voor kampeerders biedt Ierland vele mogelijkheden. Het Ierse verkeersbureau is aanwezig op de Fiets en Wandelbeurs komend weekend in de RAI te Amsterdam, op de stand van het Iers verkeersbureau stellen zich een aantal gespecialiseerde reisorganisaties aan u voor.
 Speciale aanbieding South West Walks
South West Walks nodigt u uit voor een wandel- of trekvakantie in Ierland in 2007. Of u nu kiest voor een wandelvakantie onder leiding van een gids of voor een zelfstandige wandelvakantie, u bent van harte welkom. Al de vakanties van South West Walks zijn zo georganiseerd dat u een uitstekend inzicht krijgt in Ierland en begrip opdoet van haar cultuur. Boek voor 30 maart 2007 en ontvang 10% korting op al onze begeleide wandelvakanties. Kijk op www.southwestwalksireland.com voor meer informatie, of bel + 353 667128733
Activity Kerry presenteert wandelprogramma 2007
Walk Killarney & Kerry biedt u dit jaar tijdens St. Patrick’s Weekend en het paasweekeinde begeleide wandelprogramma’s aan waarbij het indrukwekkende, 10.000 hectare bestijkende Killarney National Park en het adembenemend wilde en ruige landschap van het graafschap Kerry optimaal worden benut. Naast St. Patrick’s Weekend en het paasweekeinde kent het programma nog 16 wandeldagen.
Een volledige wandeldag kost €10 per persoon; halve wandeldagen zijn gratis. Alle wandelingen worden uitgevoerd onder begeleiding van een gids en zijn, waar nodig, inclusief busvervoer van en naar de wandellocaties.
Kijk op www.killarney.ie voor meer informatie, of bel + 353 643 7928
Footfalls Walking Holidays
De tochten van Footfalls Walking Holidays bestrijken het grootste deel van het Ierse eiland. Alles wordt voor u georganiseerd, behalve uw vlucht. Voor alle tochten van Footfalls Walking Holidays geldt een groepskorting voor groepen vanaf 6 personen. Kijk op www.walkinghikingireland.com voor meer informatie, of bel + 353 404 45152
Fietstochten tegen betaalbare prijzen
Irish Cycling Safaris biedt fietstochten aan over het hele eiland en daarbuiten, van een ontspannen middag in Dublin tot tochten van een week of langer.
In 2007 hebben IrishWays en Irish Cycling Safaris hun krachten gebundeld en is het fietsprogramma aangevuld met een brede selectie wandeltochten.
Kijk voor meer informatie op www.cyclingsafaris.com of www.irishways.com
Het goede buitenleven van Noord-Ierland
De kwaliteit en variëteit van buitensportactiviteiten die u vindt in Armagh en Down zijn moeilijk te evenaren. De streek bevindt zich bovendien op korte afstand van belangrijke aankomstlocaties in Noord-Ierland,wat het nog gemakkelijker maakt om naar hartenlust te genieten van het buitenleven in Armagh en Down. U kunt er wandelen, fietsen en paardrijden, langs stranden, over heuvels en door beboste valleien. Kijk op www.armaghanddown.com voor meer informatie, of bel +44 28 9182 2881

Like dit artikel
Tweet dit artikel