Wat is er allemaal te doen met Pasen?

Wat is er allemaal te doen met Pasen?Verschillende caravan- en camper-bedrijven organiseren aankomend weekend leuke paasshows.

In dit aritkel een greep uit de paasactiviteiten.

Gardenier Campers

Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gardenier Campers is gespecialiseerd in jong gebruikte campers. Alle campers staan binnen in een verwarmde showroom.

Meer informatie: www.gardenier-campers.nl.

Henk Pen caravans en kampeerauto’s

Paasshow op 29, 30 maart  van 9.00 tot 17.00 uur en Tweede Paasdag (maandag 1 april) van 11.00 tot 17.00 uur. De grootste Doréma voortenten en luifels megastore, diverse acties en kortingen. Meer informatie: www.henkpen.nl.

Meerbeek Doetinchem

Paasshow op 29, 30 maart en 1 april (Tweede Paasdag), geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Tijdens de Paasshow voordeel op de allernieuwste modellen caravans en campers van de merken Bürstner, TEC, LMC, Hobby, Fendt, Sprite & Swift. Ook een zevental speciale modellen geproduceerd onder het label Meerbeek Limited Edition 2013. Meer informatie: www.meerbeek.nl.

Mobiledrôme

Paasshow op 29, 30 maart en 1 april (Tweede Paasdag ) geopend van 11.00 tot 17.00. Mobildrôme nodigt je uit om tijdens de Paasshow de finaleplek voor NKC Kampeerautobedrijf van het jaar mee te vieren onder het genot een glaasje bubbels. Meer informatie: www.mobiledrome.nl.

Schippercaravans & Campers

Tweede Paasdag geopend. Paasshow van 11:00 tot 17:00 uur. Speciaal voor deze Paasweek is er een extra scherpe actie op nieuwe caravans, campers en vouwwagens. Verwarmde showroom, springkussen en een tv-hoek voor de kinderen. De koffie en een hapje staat klaar. Meer informatie: www.schippercaravans.nl.

Swart Campers

Tweede paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur Dealer van LMC en PLA campers. Meer informatie: www.swartcampers.nl.

Tak Caravan & Recreatie

Tak Caravan & Recreatie is op Tweede Paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Dealer van Adria, Sprite en Caravelair caravans. Familietenten en bijzettenten van het merk Gelert. Extra activiteiten, springkussen voor de kids. Bij besteding van € 10,-in de shop een gratis hotdog. Meer informatie: www.tak-caravans.nl.

Van der Vliet Recreatie

Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.vdvliet-recreatie.nl.

Vossenhoek

Op Tweede Paasdag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Naast de uitgebreide shop is er de tentafdeling met voortenten, luifels, familietenten en trekkerstenten. De Vossenhoek is dealer van de caravanmerken Bürstner, Dethleffs, Eriba, T@b en Knaus. Ook heeft Vossenhoek een ruim aanbod in occasions. Meer informatie: www.vossenhoek.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel