Webasto introduceert nieuwe, stillere verwarmingsunit

Webasto Air Top

Extra stille brandstofpomp voor Webasto Air Top

DÜSSELDORF – In Hal 13 van de Caravan Salon in Düsseldorf presenteerde Webasto de nieuwe Air Top 2000 STC verwarming. Deze kleine verwarmingsunit, die 2 kW aan warmte produceert, wordt voortaan standaard voorzien van een extra stille brandstofpomp.

Bovendien kan de Air Top model nu worden bediend met de nieuwe MultiControl digitale timer.

Deze nieuwe timer biedt niet alleen allerhande mogelijkheden om de verwarming en ventilatie geheel naar wens in te stellen, maar kan ook worden gebruikt om de momenten dat de verwarming in en uit wordt geschakeld in te stellen. Daarbij kan men 21 voorkeuze instellingen voorprogrammeren. Deze nieuwe MultiControl kan overigens ook worden gebruikt voor de Air Top Evo 40/55 verwarmingsunits en biedt bij deze modellen ook de additionele Eco en Boost functies.

De Webasto heteluchtverwarmingen bieden camperaars flexibele installatiemogelijkheden. Ze kunnen aan de binnen- of buitenzijde van de camper worden gemonteerd, of in de dubbele vloer. Met een afgegeven vermogen van 2 kW, 4 kW of 5,5 kW en een snelle warmteafgifte bieden ze een passende verwarming voor iedere camper.

Met de continue instelbare warmteafgifte en intelligent gecontroleerde snelheid van de ventilator bieden ze maximale resultaten bij een minimaal energieverbruik.

Like dit artikel
Tweet dit artikel