Websites van kampeerwarenhuizen scoren goed

WUA Top 100

Kampeerwarenhuizen scoren goed in de WUA Top 100

AMSTERDAM – De websites van een aantal Nederlandse kampeerwarenhuizen scoren goed in de “WUA! Top 100” waarin jaarlijks wordt gekeken wat de beste websites van 2014 zijn. Daarbij wordt er niet gekeken naar de bezoekersaantallen of grootte van de website, maar wordt er gedurende een heel jaar een onderzoek gehouden onder een groot aantal respondenten.

Het bedrijf dat deze verkiezing jaarlijks organiseert, WUA!, gaat daarbij niet over één nacht ijs. WUA! is een specialist op dit gebied en heeft 8.9000 respondenten in de periode van augustus 2013  tot en met juli 2014 uitgebreid gevraagd naar hun mening over een duizenden websites. Het onderzoek betrof maar liefst 4.493 websites, totaal ging het om 55.583 unieke websitebeoordelingen.

Drie kampeerwarenhuizen in Top 100

WUA-top10Grote verrassing is niet alleen de eerste plaats die Fleurop.nl behaalde, maar ook dat kampeerspecialist Vrijbuiter een eervolle tweede plaats heeft gehaald. Het Achterhoekse kampeerwarenhuis Obelink eindigde verder op de zevende plaats.

Ook De Wit in Schijndel gooide hoge ogen met een 51e plaats waarmee ook dit bedrijf diverse grote en bekende namen van ondermeer enkele multinationals achter zich laat.

Deze uitslag is een bevestiging van hetgeen de redactie van KampeerZaken.nl al een tijdje constateerde, namelijk dat niet allen de gehele kampeerbranche zich niet alleen steeds verder professionaliseert, maar ook dat de online verkopen van kampeerbenodigdheden een steeds groter aandeel innemen waar de leveranciers dan ook fors in investeren.

Hier vind je alle informatie over de WUA Top 100.

Like dit artikel
Tweet dit artikel