Wegloopalarm voor peuters en kleuters

kampeerzaken.nlKleine kinderen letten vooral op de leuke dingen, en wat minder op de gevaren om hen heen. Tijdens het buiten spelen op de camping, in de speeltuin, winkelcentrum of het park zijn ze er soms vandoor voordat je het in de gaten hebt. De ouders en kinderen kunnen vervolgens in paniek naar elkaar op zoek.
Hoewel ouders hier over het algemeen natuurlijk heel alert op zijn kunnen ze hun kinderen niet altijd doorlopend in de gaten houden. Het Childwatcher wegloopalarm kan dan een handje helpen.
 
De Childwatcher van Kiddostar is een eenvoudig systeem waarmee ouders controle op hun kind(eren) kunnen houden. Het systeem bestaat uit een zender en een ontvanger. U bevestigt een zendertje aan de kleding van uw kind door middel van een clip, in een jaszak of aan de lus van de broek.
Indien de zender de vooraf ingestelde limiet (de actieradius is instelbaar van 0-25 meter) overschrijdt zal het alarm, dat u gewoon bij u kan dragen, afgaan. Handig voor in de speeltuin, achter het huis, op de camping, voor de deur en tijdens het winkelen.
Meer infoop www.kiddostar.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel