Weinsberg buscampers opgewaardeerd

Weinsberg Carabus buscamper

Weinsberg buscampers opgewaardeerd

Weinsberg heeft haar buscampers opgewaardeerd. De Weinsberg CaraTour en CaraBus buscampers zijn in modeljaar 2019 nog praktischer, functioneler en moderner. Ze bieden nog meer woon- en bergruimte en hebben ook een nieuw design gekregen.

Ook hebben de buscampers van Weinsberg van modeljaar 2019 een verbeterde isolatie gekregen. Hierdoor zijn ze nog beter te gebruiken tijdens winterse omstandigheden.

Isolatie

Niet alleen de isolatie op zich is verbeterd, hij sluit ook beter aan op de wanden, de vloer en het dak van de wagen zodat daar ook de nodige ruimte wordt gewonnen. Weinsberg heeft ook alle koudebruggen aangepakt. De Weinsberg Carabus en Caratour zijn voortaan winterhard door de geïsoleerde ramen en achterruit, verwarmde watertank en vorstvrij geplaatste waterleidingen. Optioneel is er ook een verwarming voor de afvalwatertank leverbaar, evenals een aanvullende isolerende kap voor deze tank.

Gebruiksmogelijkheden

De gebruiksmogelijkheden van de Carabus en CaraTour CUV’s zoals Weinsberg haar buscamper ook wel noemt, zijn vergroot. Weinsberg plaatst de meubels voortaan op een verbeterd railsysteem waardoor ze nog makkelijker kunnen worden uitgenomen of verplaatst. Ook worden de meubels op een andere manier gebouwd. De tafel is voortaan aan de wand bevestigd zodat er voortaan geen tafelpoot meer in de weg zit. Voorts heeft Weinsberg gekozen voor een nieuw meubeldesign en een andere stoffering.

Like dit artikel
Tweet dit artikel