Weinsberg CaraOne Edition [HOT] modeljaar 2025: kleine upgrades, groot gemak

Weinsberg CaraOne Edition [HOT] modeljaar 2025

Weinsberg CaraOne Edition [HOT] modeljaar 2025: kleine upgrades, groot gemak

De Weinsberg CaraOne Edition [HOT] is al jaren een van de meest geliefde caravanmodellen onder de prijsbewuste kampeerders. Voor modeljaar 2025 heeft Weinsberg deze populaire caravan subtiel verbeterd met een reeks kleine, maar fijne updates.

De focus bij de verbeteringen aan de Weinsberg CaraOne Edition [HOT] ligt op verbeterd comfort, gebruiksgemak en functionaliteit, waardoor deze hardloper van Weinsberg nog aantrekkelijker wordt voor stellen en gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en goed uitgeruste caravan.

Upgrades voor een nog aangenamer verblijf

Een van de meest opvallende verbeteringen is de upgrade naar de nieuwste generatie Dometic FreshJet 2200 airconditioning. Deze zorgt voor een aangenamer klimaat in de caravan, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast zijn de gas- en inductiekookplaten vervangen door geavanceerde modellen, die niet alleen energiezuiniger zijn, maar ook gebruiksvriendelijker.

Ook aan de buitenkant is er een kleine verandering: de disselbak heeft een nieuw ontwerp gekregen, wat zorgt voor een strakkere look en verbeterde functionaliteit. Zo is de caravan niet alleen praktischer, maar ziet hij er ook nog eens beter uit.

Aanpassingen aan interieur brengen meer gemak

In het interieur zijn subtiele aanpassingen gedaan om het dagelijks leven in de caravan nog aangenamer te maken. Zo zijn de kussens anders vormgegeven, waardoor de toegang tot de schoonwatertank een stuk eenvoudiger is geworden.

Voor de moderne kampeerder die graag ‘connected’ blijft, zijn er optionele USB-C-oplaadpunten toegevoegd. En wie een CaraOne Edition [HOT] met Franse bedden heeft gekozen, kan deze nu eenvoudig ombouwen tot een ontspanningsruimte, ideaal voor een middagdutje of een spelletjesavond.

Extra opties voor een persoonlijke touch

Naast de standaard updates biedt Weinsberg ook een aantal interessante opties aan. Naast de eerder genoemde USB-C-oplaadpunten is er bijvoorbeeld ook een mover voor het moeiteloos manoeuvreren van de caravan op de camping verkrijgbaar. Zo kun je jouw CaraOne Edition [HOT] helemaal naar jouw wensen aanpassen.

Exacte specificaties en prijzen eind augustus bekend

De Weinsberg CaraOne Edition [HOT] modeljaar 2025 zal binnenkort beschikbaar zijn bij de Weinsberg dealers. Uiteraard is hij ook te bewonderen op de Caravan Salon (eind augustus in Düsseldorf) en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (begin oktober in Utrecht). De actuele prijzen en specificaties zullen bij de start van de Caravan Salon – dat is ook de start van het nieuwe modeljaar – bekend worden gemaakt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel