Weinsberg completeert programma met CaraCore integraal camper

Weinsberg CaraCore integraal camper model 2020

Weinsberg completeert programma met CaraCore integraal camper

Het Duitse caravan- en campermerk Weinsberg heeft nu ook een integraal camper aan het assortiment toegevoegd. De CaraCore is de eerste volledig geïntegreerde camper in het programma van het huidige Weinsberg.

Heel vroeger, namelijk eind vorige eeuw, had Weinsberg ook een integraal camper in het programma. Die toenmalige Komet is echter totaal niet te vergelijken met de nieuwe CaraOne die we op de Caravan Salon in Düsseldorf kunnen bewonderen.

Weinsberg streeft naar het hoogste comfort in het middenklasse segment. Men wil dat combineren met een vooruitstrevend design voor een perfect exterieur en een indrukwekkend uiterlijk. Dat komt uitstekend tot uiting bij de nieuwe Weinsberg CaraCore.

Markant uiterlijk

Deze integraal camper heeft een behoorlijk markant uiterlijk. De contouren van de CaraOne zijn wat je noemt strak en gedurfd. Wie dat design nog meer wil benadrukken kan een keuze maken uit een van de optionele stylingpakketten. Deze bevatten onder anderen 17″ lichtmetalen, talrijke accenten en inzetstukken in de zijwandschorten.

Indelingen

De CaraCore wordt gebouwd op een Fiat Ducato. In het nieuwe modeljaar (2020) zal hij leverbaar zijn in drie indelingen: de 650 MF, 650 MEG en 700 MEG. De 650 MF heeft achterin een dwarsbed, de twee andere indelingen hebben enkele bedden die je ook als dwarsbed kunt gebuiken.

Prima ruimtegevoel

In alle indelingen kenmerkt het interieur zich door open zichtlijnen en een groot gevoel van ruimte. Grote ramen zorgen voor veel licht in het vriendelijke, lichte interieur. Het is afgewerkt in gelamineerd hout dat fraai combineert met de lichte meubelfronten. De kastjes boven de zitgroep en de keuken vallen op door het specifieke “Signature Element” design. De interieur- en sfeerverlichting is uitgevoerd in energiezuinige LED’s en zorgt altijd voor het juiste licht. In de CaraCore is er ruimte voor vier personen tijdens het rijden en dankzij het standaard hefbed aan de voorzijde is er zelfs plaats voor maximaal vijf personen. Dit maakt het ook een praktische reisgenoot voor gezinnen.

Compleet

De bedden met een lengte van meer dan twee meter, de hoogwaardige EvoPore HRC-matrassen, de praktische EvoPore lades met soft close-functie, de 24″-LED-TV en een inwendige breedte van 2,18 meter bieden in alle opzichten een hoog comfortniveau. De keuken is uitgerust met een grote koelkast van 142 liter met standaard AES-functie (automatische energieselectie) en een driepits kookplaat. In de 700 MEG biedt de CaraCore de grootste badkamer in zijn klasse. Als optie kan de CaraOne ook worden besteld met Alde-verwarming en met een gasflessenlade. Ook aan de buitenzijde is LED-verlichting standaard.

Like dit artikel
Tweet dit artikel