Wellhouse Leisure exposeert op CMT Stuttgart

Wellhouse Leisure buscamper

Eén van de buscampers van het Britse Wellhouse Leisure.

STUTTGART – Op de CMT in Stuttgart kunnen we ook een première uit een vrij onverwachte hoek zien. Het komt immers niet zo vaak voor dat Britse caravan- of camperbouwers proberen om hun producten op het Europese vasteland aan de man te brengen.

Dat is tot nu toe alleen voorbehouden geweest aan enkele grotere Britse merken, zoals die van de Swift Group en Lunar Caravans. Op de CMT kunnen we voor het eerst ook buscampers zien van het Britse Wellhouse Leisure.

Wellhouse Leisure is één van de toonaangevende producenten van buscampers in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gevestigd in Shepley, vlak bij Huddersfield, en levert een behoorlijk groot programma buscampers op basis van de Toyota Alphard, Ford Custom, Ford Connect en de nieuwe Mercedes Vito.

Met succes, want los van de verkoopsucces won het bedrijf ook de nodige prijzen voor de beste buscamper. Dat gebeurde met de Hyundai i800 en Ford Terrier Custom conversies en in 2014 werd de door Wellhouse Leisure omgebouwde Ford Custom buscamper gekozen tot de Britse “campervan of the year”. Het bedrijf heeft een netwerk van ongeveer 20 officiële Ford dealers in het Verenigd Koninkrijk die de Ford Terrier Custom zelfs op voorraad houden.

De deelname aan de CMT 2016 is de eerste keer dat het bedrijf op een Duitse kampeerbeurs staat. Meer info op wellhouseleisure.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel