Veel vraag naar ‘Wellness tijdens kamperen’

kampeerzaken.nlUit onderzoek van campingspecialist ACSI blijkt dat de kampeerder van nu op zoek is naar wellness tijdens de reis. Daarom heeft ACSI speciaal voor deze kampeerders een reis samengesteld: een gezonde themareis naar Oostenrijk en Italië. Deze en 39 andere kampeerreizen staan in het juist verschenen magazine ACSI Caravan & Camper Rally’s 2007.
‘Vroeger’ schreef de arts nog wel eens een weekje, of langer, gezonde berglucht voor. Dat deed én doet wonderen. De Alpen Wellness Rally is een speciaal samengestelde kampeerreis. Tijdens de rally kan genoten worden van de berglucht en staan verschillende wellness-activiteiten gepland zoals massage, schoonheidsbehandelingen en saunabezoek. De nieuwe trend, het zogenaamde Nordic Walking, wordt niet overgeslagen.

 ‘Georganiseerde kampeerreizen zijn populair vooral bij 50-plussers met meer vrije tijd’, vertelt Ramon van Reine, directeur van ACSI. ‘Zeer populair zijn de kampeerreizen naar Nieuw-Zeeland, West-Amerika en Zuid-Afrika. Maar wij ervaren dat er ook nog steeds veel vraag is naar onze reizen binnen Europa. Door de maar liefst 8 nieuwe rally’s blijven we aantrekkelijk voor de kampeerliefhebber.’
Alle routes zijn met veel zorg door ACSI samengesteld. Het zo simpele concept van kamperend rondreizen blijft een uiterst unieke ervaring.
Meer inlichtingen: www.acsi.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel