Wereldpremière op CMT Stuttgart: Dethleffs Trend I

Dethleffs Trend I

Dethleffs Trend integraal camper

STUTTGART – We schreven al eerder dat Dethleffs op de CMT Stuttgart de 2 nieuwe alkoofcampers uit de nieuwe Trend A serie zou presenteren.

Verder kondigde Dethleffs nóg een première aan maar deed daar tot vorige week behoorlijk geheimzinnig over. Inmiddels is bekend dat Dethleffs op de CMT een integraal camper zal presenteren met een voor Dethleffs ongekend scherpe prijsstelling.

Deze nieuwe integraal camper maakt ook onderdeel uit van de nieuwe Trend serie. De eerste modellen uit die serie, de Trend T half-integraal campers, werden afgelopen zomer geïntroduceerd. De Trend serie wordt nu dus gecompleteerd met integraal en alkoof campers.

Zoals gezegd zal de Trend I tegen een scherpe prijs worden aangeboden. De camper zal in Duitsland vanaf zo’n 60.000 euro bij de dealers staan. In Nederland zal de camper in verband met de BPM vanaf zo’n 72.000 euro worden aangeboden.

Net als de overige modellen van de Trend serie wordt ook de integraal camper gebouwd met de nieuwe een houtvrije bodemconstructie waardoor de levensduur aanzienlijk langer is. Het dak wordt standaard in GFK uitgevoerd. Dethleffs heeft het interieur uitgevoerd met veel lichte tinten. De fronten van de kastjes zijn hoogglanzend wit. Er is keuze uit twee verschillende houttinten en drie verschillende stofferingen.

Dethleffs Trend I 2016De 2 indelingen zijn even lang (7,40 m). Bij de Trend I 7057 DBM zien we achterin een in hoogte verstelbaar queensbed, de Trend I 7057 EB is daar uitgevoerd met 2 enkele bedden. De rest van de indeling is bij beide modellen gelijk.

Achter de voorstoelen is de zitgroep en nog verder naar achteren de keuken en ruime natte cel. Ondanks de scherpe prijsstelling wordt de Dethleffs Trend I gewoon met een hefbed boven de voorstoelen geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel