Westfalia WestVan krijgt Reddot Design Award

kampeerzaken.nlDe Westfalia WestVan van Westfalia Van Conversion GmbH krijgt een Reddot Award toegekend. De Reddot voor productdesign is een aansprekende Duitse designprijs met internationale allure, welke niet alleen wordt toegekend aan producten met een oogstrelend design, ze moeten ook innovatief en kwalitief goed zijn.
Het merk Westfalia staat al meer dan 50 jaar voor innovatie en kwaliteit, dus wat ons betreft is de prijs voor de Westfalia Westvan dan ook meer dan verdiend.
 

kampeerzaken.nlZeker als we de WestVan nader bekijken: de wagen is opgebouwd rond een Ford chassis waarbij Westfalia slim gebruik heeft gemaakt van een combinatie van sandwich panelen en fraaie gevormde, duurzame polyester carroseriedelen, waardoor de wagen modern en harmonieus overkomt. Opvallend, maar niet te opzichtig. De buitenmaten van de WestVan zijn compact, in combinatie met de Ford dieselmotor is deze Westfalia camper overal inzetbaar.

kampeerzaken.nlOok het interieur oogt niet alleen fris en modern, het herbergt vele slimme details: een goed gedimensioneerde garage met fietsenrek, een groot dakvenster boven de zitgroep en een verschuifbaar bed voor meer leefruimte overdag. Verder beschikt de Westvan over veel goed bruikbare bergruimte.
De feestelijke uitreiking van de Reddot Award vindt plaats op 23 juni in het Aalto Theater in Essen, en wordt door meer dan 1000 gasten bijgewoond.
kampeerzaken.nlDe campers van Westfalia worden in Nederland geleverd door Henk Pen in Haaksbergen en het VW Campercentrum Nederland in Amersfoort.
Meer info:
www.westfalia-van.de
www.henkpen.nl
www.volkswagencampers.nl
* Update augustus 2008:
Westfalia introduceert de Big Nugget XL

Like dit artikel
Tweet dit artikel